Salubrizare stradală

Salubrizare stradală

Salubritate Craiova este societatea care se ocupă de salubrizarea stradală la nivelul municipiului, prin activități precum măturatul manual sau mecanizat, spălatul, stropitul și întreținerea căilor publice. Acestea sunt realizate în funcție de mai multe criterii principale, esențiale în politica societății noastre:

  • Continuitatea;
  • Corectarea și adaptarea;
  • Controlul calității;
  • Respectarea procedurilor și a regulamentului de funcționare;
  • Standardele utilajelor;
  • Calitatea ­serviciilor;
  • Personalul specializat și adaptat diferitelor tipuri de servicii.

Măturatul mecanizat se efectuează în funcție de anotimp, astfel: primăvara, timp de opt ore pe zi, între 22:00 și 6:00; vara și toamna, 12 ore pe zi, între 19:00 și 7:00; iarna, timp de opt ore pe zi, în funcție de temperatură.

Măturatul manual are loc în oraș între orele 7:00 și 15:00, în zona centrală fiind organizate două ture, între orele 6:00-14:00 și 14:00-22:00, de lunea până duminica. Atunci când există evenimente, programul este suplimentat cu încă o tură, între orele 22:00-6:00.

Circa 300 de colegi ai noștri sunt prezenți zilnic pe străzi, pentru a efectua măturatul manual și întreținerea pe toată suprafața municipiului, aceasta incluzând arterele principale, străzile din cartiere, carosabilul, trotuarele, piețele, locurile de parcare, locurile de petrecere a timpului liber sau de agrement.

Echipele ce efectuează atât măturatul mecanizat, cât și spălatul mecanizat, reprezintă îmbinarea dintre tehnologie și capitalul uman, existând, în turele din fiecare seară și noapte, un număr de 11 utilaje și 22 de conducători auto, ce mătură/spală circa un milion de metri pătrați în intervalul orar alocat.

Societatea noastră poate efectua aceste servicii și pentru clienții privați.

Dacă aveți nevoie de serviciile noastre de salubrizare, ce includ activități precum măturatul manual sau mecanizat, spălatul sau stropitul mecanizat al diverselor suprafețe, ne puteți contacta astfel:

  • Online – prin completarea formularului de mai jos sau prin e-mail, la adresa office@salubritate-craiova.ro (în care veți menționa numele dumneavoastră, adresa la care doriți să fie prestate serviciile mai sus menționate și un număr de contact);
  • Prin Dispeceratul nonstop al Salubritate Craiova – 0251.422.733;
  • Fizic – printr-o cerere la sediul Salubritate Craiova.

Cere ofertă

Aici poți face o solicitare de ofertă din partea noastră!

Ce servicii te intereseaza? *

Galerie imagini

Alte servicii care te-ar putea interesa

Dezinsecție, dezinfecție și deratizare

Gestionarea câinilor fără stăpân

Deszăpezire

Deșeuri din construcții și demolări

Deșeuri reciclabile

Închirieri utilaje