Deszăpezire

Deszăpezire

Milităm pentru un oraș curat și în timpul anotimpului rece, astfel că deszăpezirea este încă un serviciu esențial pentru craioveni, aflat în portofoliul Salubritate Craiova. Fiecare anotimp rece înseamnă o nouă provocare pentru noi, dar principiul rămâne același: să ne asigurăm că toate activitățile cetățenilor și instituțiilor din oraș se desfășoară într-o manieră cât mai apropiată de normal, în condiții de iarnă.

Echipele noastre acționează pe timp de polei și îngheț, pe căile de circulație și pe toate spațiile din municipiu, prioritate având asigurarea accesului la și de la locațiile ce asigură servicii vitale pentru populație (unități sanitare, școlare, alimentație publică, utilități, transport în comun etc.).

După curățirea străzilor, zăpada este depozitată în locuri special amenajate, aplicându-se și tratamente specifice anti-îngheț, atât pe suprafețele carosabile, cât și pe cele pietonale din municipiu.

Serviciul de deszăpezire este realizat cu utilaje adaptate necesităților actuale, de la autospecialele pentru curățarea străzilor de zăpadă și până la cele dedicate tratamentelor anti-îngheț.

Galerie imagini

Alte servicii care te-ar putea interesa

Salubrizare stradală

Dezinsecție, dezinfecție și deratizare

Gestionarea câinilor fără stăpân

Deșeuri din construcții și demolări

Deșeuri reciclabile

Închirieri utilaje