Echipa noastră

Echipa noastră

Mihai Butari

Director General

Din 2009 în echipa Salubritate Craiova, Mihai Butari are o experiență de 14 ani în familia societății. Din 2017 a fost numit de către AGA în funcția de director general, fiind și director comercial anterior ocupării acestei funcții.

Dragoș Dobre

Director tehnic

Dragoș Dobre ocupă, din 2018, funcția de director tehnic și este responsabil atât de coordonarea, cât și de asigurarea standardelor tehnice ale majorității activităților din portofoliul Salubritate Craiova.

Doina Gîngioveanu

Director economic

Ocupând această funcție din 2012, Doina Gîngioveanu coordonează activitatea economică a societății. Datorită experienței sale vaste, este unul dintre cei mai valoroși oameni ai echipei, toate achizițiile noastre, toate documentațiile și fiecare sumă de bani care trec prin societatea noastră fiind atent verificate și gestionate.

Andrei Purcărin

Responsabil activitate Salubrizare

Prezent în echipa Salubritate Craiova din anul 2009, Andrei Purcărin coordonează activitatea de salubrizare stradală, ceea ce înseamnă măturatul mecanizat, manual și spălatul străzilor.

Paris Daladimos

Responsabil activitate DDD

Paris Daladimos este alături de noi din anul 2016 și se ocupă de toate activitățile din portofoliul DDD (Dezinsecție, Dezinfecție, Deratizare), asigurându-se că acestea se desfășoară conform programelor stabilite și normativelor în vigoare.

Bogdan Socoteanu

Responsabil activitate Ecarisaj

Din 2013 în echipa noastră, Bogdan Socoteanu se ocupă, în momentul de față, de coordonarea activităților legate de gestionarea câinilor fără stăpân, acestea implicând și funcționarea corespunzătoare a Adăpostului canin Craiova.

Ionuț Pîrvu

Responsabil flotă auto

Ionuț Pîrvu este în echipa Salubritate Craiova din anul 2015 și se ocupă de tot ceea ce înseamnă utilajele și autovehiculele societății, de la partea de acte și până la necesarul de piese și starea generală a flotei auto, asigurându-se că mașinile noastre sunt mereu pregătite să iasă pe teren.

Cosmin Dinuți

Responsabil administrativ

Tot ceea ce ține de „bucătăria internă” a societății noastre trece prin mâinile lui Cosmin Dinuți, angajat al Salubritate Craiova încă din anul 2001. Din punct de vedere administrativ, acesta se ocupă ca toate spațiile și clădirile societății să fie conforme și să îndeplinească standardele pe care societatea noastră le promovează.