Deșeuri din construcții și demolări

Deșeuri din construcții și demolări

Suntem siguri că v-ați întrebat, deseori, „ce fac cu deșeurile rezultate din construcții și demolări?”! Salubritate Craiova, autorizată în acest sens de Agenția pentru Protecția Mediului, vă pune la dispoziție serviciile de colectare și transport pentru astfel de deșeuri, realizate cu personal instruit și utilaje moderne, speciale pentru colectarea, transportul și depozitarea lor.

Modalități prin care vă puteți debarasa de deșeurile nedorite:

  • Online – prin completarea formularului de mai jos sau prin e-mail la adresa office@salubritate-craiova.ro (în care veți menționa numele dumneavoastră, adresa de la care doriți să fie colectate deșeurile și un număr de contact);

  • Prin Dispeceratul nonstop0251.422.733;

  • Fizic – printr-o cerere la sediul Salubritate Craiova.

! În niciun caz nu aruncați aceste deșeuri la întâmplare, la platformele de gunoi sau în pubele! Ele pot distruge recipientele, autogunoiera și sistemul hidraulic de compactare al acesteia.

Mai mult, prin abandonarea molozului pe domeniul public ori pe terenuri virane, riscați amenzi usturătoare, aplicate conform H.C.L nr. 107/25.03.2021.

Totodată, vă sfătuim să nu efectuați aceste servicii decât cu societăți autorizate de către Agenția pentru Protecția Mediului, pentru a vă asigura că sunt respectate toate standardele de mediu impuse de legislația actuală.

Daca doriți o ofertă vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Cere ofertă

Aici poți face o solicitare de ofertă din partea noastră!

Modalitate de ridicare *

Galerie imagini

Alte servicii care te-ar putea interesa

Salubrizare stradală

Dezinsecție, dezinfecție și deratizare

Gestionarea câinilor fără stăpân

Deszăpezire

Deșeuri reciclabile

Închirieri utilaje