COMUNICAT DE PRESĂ

www.salubritatecraiova.ro

#CraiovaCuratăÎmpreună

Salubritate Craiova lansează, astăzi, 30 octombrie 2023, noul site web al companiei, www.salubritatecraiova.ro, cu un look nou, proaspăt, user-friendly și sub un nou slogan venit să încurajeze și să reamintească mereu de puterea unei comunități: #CraiovaCuratăÎmpreună.

Fie că vorbim despre serviciile prestate pe domeniul public ori că ne raportăm la cele destinate clienților privați, Salubritate Craiova a devenit, în ultimii ani, un standard în sine în ceea ce privește portofoliul pus la dispoziție, dar și deschiderea către cetățeni. Asta înseamnă adaptarea la nou, atât prin tehnologizarea utilajelor și investițiile în echipa societății, cât și prin comunicarea multilaterală cu oamenii pe care îi deservim zi de zi.

#CraiovaCuratăÎmpreună nu este doar un slogan, ci înseamnă un îndemn și un crez al societății noastre, ale cărei activități funcționează cel mai bine atunci când întreaga comunitate este implicată. Pentru a reuși în scopul nostru comun, #CraiovaCuratăÎmpreună trebuie să devină un stil de viață al craiovenilor și nu numai.

Îi chemăm, și de data aceasta, mai aproape de noi, pe noul website unde pot face mai ușor sesizări ori cereri, unde pot beneficia mai simplu de serviciile noastre ori unde pot aplica pentru un loc de muncă, direct online.

Noul website vine să completeze deja existentul www.adapostcanincraiova.ro, făcut pentru și în interesul câinilor cazați la Adăpostul canin Craiova, pe care oamenii îi pot cunoaște direct pe site și care pot fi adoptați mult mai ușor.

Credem că orice vis se împlinește printr-un efort comun, iar visul nostru se numește #CraiovaCuratăÎmpreună: un proiect al unui oraș modern, aerisit, relaxat și sigur, cu oameni care înțeleg cât de important este fiecare gest minor pe care îl facem zi de zi față de Craiova noastră.

www.salubritatecraiova.rowww.facebook.com/SalubritateCraiovawww.instagram.com/salub.craiova