Dezinsecție, dezinfecție și deratizare

Dezinsecție, dezinfecție și deratizare

Salubritate Craiova are în gestiune serviciul DDD (Dezinsecție, Dezinfecție, Deratizare), efectuat pe domeniul public, pe aria municipiului Craiova, dar și în interes privat. Societatea noastră este înregistrată de către Ministerul Sănătății și autorizată de către Agenția pentru Protecția Mediului Dolj, de Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Dolj dar și de către Direcția de Sănătate Publică Dolj să presteze aceste servicii.

Dezinsecția în municipiul Craiova are loc în clădirile instituțiilor publice, în blocuri, case, cămine de utilități, zone demolate și neconstruite, târguri, piețe, în subsoluri, precum și în toate spațiile verzi de pe suprafața Craiovei.

Dezinfecția este o operațiune de igienizare a spațiilor, realizată pentru a combate și preveni răspândirea germenilor și pentru a păstra un mediu propice sănătății umane. Echipele noastre realizează acest serviciu prin aplicarea produselor dezinfectante și respectarea timpului de contact.

Dezinfecția are trei utilizări majore: propriu-zisă, profilactică și de necesitate și poate fi realizată în spații de diverse feluri, de la depozite de deșeuri până la instituții publice ori mijloace de transport în comun.

Deratizarea reprezintă măsurile luate pentru a limita și stopa acțiunea rozătoarelor dăunătoare, cunoscute pentru disconfortul creat, dar și pentru calitatea lor de vectori de maladii transmisibile.

Colegii noștri efectuează deratizarea cu substanțe toxice pentru oameni și animale, plasate în cutii închise ermetic, lucru semnalizat pe toate echipamentele plasate pe domeniul public sau privat, alături de antidotul folosit, dar și de numărul de contact al Salubritate Craiova.

Serviciile DDD din portofoliul Salubritate Craiova pot fi efectuate și contra-cost, către clienți privați care au nevoie de acestea pentru spațiile în care își desfășoară activitatea, atât de pe raza municipiului Craiova, cât și în afara sa.

Dacă aveți nevoie de serviciile noastre de Dezinsecție, Dezinfecție și Deratizare, ne puteți contacta astfel:

Cere ofertă

Aici poți face o solicitare de ofertă din partea noastră!

Ce servicii te interesează? *

Galerie imagini

Alte servicii care te-ar putea interesa

Salubrizare stradală

Gestionarea câinilor fără stăpân

Deszăpezire

Deșeuri din construcții și demolări

Deșeuri reciclabile

Închirieri utilaje