S.C. Salubritate Craiova S.R.L. anunță desfășurarea unei noi etape a dezinsecției pe domeniul public al Municipiului Craiova. Aceasta va fi realizată prin pulverizare aeriană dimineața, în intervalul orar 06.00-11.00, în perioada 29.07-30.07.2023.

Vor fi vizate lacurile de pe teritoriul municipiului (lacul din Parcul „Nicolae Romanescu”, Lacul Tanchiștilor, Lacul Valea Fetii, Lac Făcăi, lacul din Grădina Botanică, Lacul Valea Șarpelui și cel de la Hanul Doctorului), parcurile, grădinile publice și zonele verzi din cartierele orașului.

Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de aproape 800 hectare, graficul intervenției depinzând și de condițiile meteorologice existente.

Aducem în atenția apicultorilor că, în intervalul menționat, aceștia trebuie să ia măsurile necesare pentru protejarea albinelor.

Lucrările de dezinsecție pentru combaterea insectelor dăunătoare se vor face prin pulverizare prin sistem ULV. Se va folosi pentru dezinsecție substanța din grupa a III-a de toxicitate Solfac Trio EC140 NF, avizată de către Ministerul Sănătății.

https://www.facebook.com/SalubritateCraiova
https://www.instagram.com/salub.craiova/

Compartiment,
Relații cu publicul și mass-media