Deșeuri reciclabile

Deșeuri reciclabile

Reciclare, Recuperare, Reutilizare

Salubritate Craiova are în portofoliul său și serviciul RRR, ce se referă la Reciclare, Recuperare și Reutilizare, un principiu pe care încercăm, pe cât posibil, să îl aplicăm activ nu doar în practica, ci și în mentalitatea societății.

RRR înseamnă că noi preluăm de la dumneavoastră deșeurile reciclabile și le transportăm în locuri autorizate, astfel că aveți siguranța că deșeurile nu vor polua și vor fi depozitate corespunzător.

Ne referim aici la deșeurile care sunt colectate selectiv, adică hârtie-carton, sticlă, plastic (care include PET) și metal.

 

Dacă sunteți persoană juridică ori dacă reprezentați un agent economic sau o instituție publică și generați, prin activitatea dumneavoastră, astfel de deșeuri (hârtie, carton, plastic – inclusiv PET-uri –, metal, sticlă), puteți apela la serviciul de colectare deșeuri reciclabile astfel:

  • Online – prin completarea formularului de mai jos sau prin e-mail, la adresa office@salubritate-craiova.ro (în care veți menționa numele dumneavoastră, adresa la care doriți să fie prestate serviciile mai sus menționate și un număr de contact);
  • Prin Dispeceratul nonstop al Salubritate Craiova – 0251.422.733;
  • Fizic – printr-o cerere la sediul Salubritate Craiova.

Solicitare

Aici poți face o solicitare din partea noastră!

Ce deșeuri doriți să ridicăm? *

Galerie imagini

Deșeuri pe care le preluăm gratuit

PET

FOLIE

HÂRTIE ȘI CARTON

STICLĂ

LĂDIȚE DE PLASTIC

LEMN

METAL